It may be something very fysical

Lördag och söndag. En fulländad helg! Grillning, lek, spel, kubb, film, utmaning, hemmakväll, dimma, middagsbjudning, havsbad, volleyboll. Nu är det dags att lämna Sundsvall!


Jag drömde alla med socker på

Slicka inte på plastburkar för att få i sig sista yoghurtskvätten..


Great can always upgrade to better

Äntligen min sista ensamma natt här. Förstår att min syster väntar uppe på mig efter midnatt. Det blev lampor tända. Att vakna upp till mitt ELF paket och sedan inse att det är topmodel maraton. Bättre start på dagen är svårt att få för min onda mage. Smink och tjejtv!


Drömmar som kapar en natt

Vad hände med hon som kunde somna närsomhelst&varsomhelst? Sista gången jag kollade på klockan inatt 04:50, och jag la mig vid 23. Jag vet precis varför och det kommer ta yttligare en vecka innan sömnrutinerna är tillbaka. En cykeltur upp till mormors stuga för gräsklippning står nu på schemat. Sooool!


Äckel freckel

 
Äntligen en molnfri dag!
Rödbränd och prickig har jag blivit efter att ha legat i solen i flera timmar.
 
Träningsvärk efter att ha vågat mig ut på volleybollplanen för första gången igår. Kul var det och det är förmodligen skrattmusklerna som plågat mig mest idag. 
 
Annars har jag varit med syster och hälsat på vår gamle farmor. 80år om några veckor! Och jag missar kalaset, som alla andra stora firanden jag missar då jag flyger och flänger hela tiden.
Gjorde även mitt första besök på kyrkogården för att vattna gamla förfäder. Fanns mycket att lära där. Det tog alltså 16 år innan jag besökte min farfars grav för första gången. Det här med döden och att folk bara lämnar en plötsligt sådär är svårhanterligt. Tacka vet jag förträngning.
 
Imorgon ska jag upp och köra min numera handikappade syster så hon kommer iväg på sin stockholmstripp. Sa just att jag också var sugen på att åka iväg, och kom på att jag ska ju det till veckan!
Kanske blir Norge med, det här med ledighet börjar tråka ut mig. Eller rättare sagt att ta itu med framtiden tar kål mig.
 
 
 
 
 

Den som vill ha rosor tål taggiga stjälkar

 
 
 
 

gift för en natt

 
50tals tema igår på zunkens inflyttningsfest. Fantastiskt kul!
Svartvit tv, grease, LP, quiz och givetvis livemusik. Herrarna i hägslen och cigaretten nära till hand. Och påklädda damer. Ladylike!
 
 
 
 
Ett bärg av jordgubbar och glass och en bok följer med mig ut på altanen en sån här mild ångestfylld söndag.
 
 

As long as I can be a Woman in it

Mormor kom över och hjälpte mig med yttligare 50-tals inspiration tills ikväll. Håret är rullat, nu mot solstolen


Hästarna kan inte ta mig

Helt slut i kroppen! Cykling runt lagfors, solning på gräsmattan, himlabadet lek&relax, bio-cockpit! 2 hemmakvällsgodispåsar i rad. Och bara härligt sällskap. Tillfredsställd. over and out


Idag är en sådan dag det borde ha regnat

Inte mycket till sömn fick jag inatt. För högt uppe i varv antar jag. Igår besökte vi olearys för en middag och avslutade kvällen med minigolf på folkets park. Kul! Ligger nu i solen och doftar på det nyklippta gräset. Har en studiebok som håller mig vaken. Planerar att somna i en gungande båt senare och få en intressant bränna på köpet. Mamma försöker få med mig på trav ikväll då vår häst startar. Men frida är mycket mer intresserad av att åka och mysa med Josefin som jag inte sett på länge!


Något så mediokert som 'okej'

Glad att mamma kommer hem imorgon och tar över trädgårdsarbetet. Mina gener borde gett mig gröna fingrar, men intresset är än så länge bara att äta det :) Kvällsskörden!


Nu har jag ramlat gatan klart

Äntligen äntligen äntligen. Har jag fått detta gjort. Tog just ned den sista lådan till källaren. Den som legat som ett monster under sängen, den ligger nu istället bland många andra minnesvärda saker i källaren. Begravd. Kom även över denna bok. Med tanke på antal lås så måste det stå mycket smaskens i den. Ingen nyckel har jag så den får sparas till regnigare dagar. För just nu börjar det spricka upp! Inte bara ovan jord. Älskar för övrigt hur jag pyntat boken.


först kom ingenting, sen kom ingenting

 
Kort sammanfattning av de senaste tiden.
Alla dagar förra veckan spenderades här på landet. Städade, organiserande, möblerade, pysslade och planerandes.
Mamma och pappa reste bort i fredags för att mer eller mindre vara borta i 2½ vecka. Då syster jobbar och livet på landet inte lockar allt för mycket ensam under regniga dagar så avancerade jag mig in  mot staden i helgen.
 
Torsdag; filmkväll och mys. Fredag; kortspelande och snabbvisit på invito. Lördag; sundsvalls utgång.
Söndag: vilodag
 
Nu ska jag klippa syster (så hon slutar tjata) och sedan bege mig ut på en cykeltur om regnet ger sig.
 
 
 

They don't waste no precious time

Dålig här, ska bli bättre. Men min lillasyster har just lärt mig instagram. Så följ mig gärna där! frcc


Om du längtar tillbaka

Finns nu på det svenska numret och är helt okontaktbar på det norska : +703748672 För er som glömt


Aphelium

Öroninflammation eller vad det nu är som gör ont+ tankar har hållit mig vaken inatt. Slutade kolla på klockan då jag hörde syster kliva upp för att jobba. Varit på birsta en tur med mamma. Jag älskar att handla mat när jag bara kan gå och lägga ned vad jag vill utan att betala. Dyrt blev det men jag ska ju vara ensam här ett tag framöver så. Annars var jag inget muntert sällskap. Stendöv på vänsterörat och det enda som rekomenderas är vård. Testar det filidux min syster fick 2006 i Cypern. Myser ned min blåfrusna kropp i sängen med te. Jag kan omöjligt vara skapt för detta klimat. Cirkulation är en av de ting jag inte tror på.


Hon minns bara stunder i pereferin


Underbart är kort

Äntligen fungerar bloggappen igen!
Jag har nog aldrig bara gått en dag på gatufesten förut. Det var tillräckligt och kul hade jag!
 
känner mig fåordig idag så det blir ett axplock av bilder istället.
 
 
 
myser i min lilla bädd med läskeblask och en ny serie jag planerar att bli beroende av.
Något ska man ju fylla en regnvecka med.
 
 

Ibland känns solens strålar som sarkasm

 
Är det här min sista dag i Oslo?
Det är iallafall min sista arbetsdag.
Är det ledigehet jag längtar till eller längtar jag ens längre?
För ledigheten har jag redan.
Fick semester i lördags. Men jag jobbar ändå..
 
Så här är det varje gång jag skall lämna en plats. Vare sig det är ifrån sundsvall, norge eller någon annan plats på jordklotet. Krypa ut ur min uppbyggda trygga borg och bege mig till en ny plats för att börja bygga där. Spelar ingen roll hur många gånger man varit där. Man får alltid börja om
 
En efter en spricker sommarplanerna och ledighetsrädslan har slagit till. Rastlösheten och tidsslöseriet. Jag kommer förmodligen avklara det jag vill på en vecka. Max 2. Det är nog för att rensa igenom mina kvarlevor i den staden och djupgående prata igenom mina kära vänner. Det är mycket som ska bli underbart. Det är det verkligen.
 
Jag satsar på att något omvälvande sker idag. Något som får mig att boka resan så jag åker inatt. vad skulle 24h kunna förändra egentligen?
 
.Uppdaterar senare om något roligare. SOM MIN NYA UNDERBARA VÄSKA :D
 
 
 
 

Allt suddas ut i undervattenstystnaden


Att det ska vara så svårt.

RSS 2.0